Written Question·Ministry of Housing, Communities and Local Government·UIN 33168

Tabled: 9 October 2026

Question

David Reed

Conservative — Exmouth and Exeter East

To ask the Secretary of State for Housing, Communities and Local Government, with reference to paragraph 61-086-20250616 of the Planning Practice Guidance, what criteria local planning authorities and Planning Inspectors are expected to apply in determini